Oldalak

2012. január 28., szombat

Trianon sem végérvényes!

 Lassan közeledik Nemzetünk bénultságának kiváltója, Trianonnak évszázados évfordulója. A Nemzet egyesítés óhaja egyre erősebb, erősebb mint tíz, húsz, vagy harminc éve.
 Százötven éves török uralom, vagy a három évszázados osztrák elnyomás után sem adtuk adtuk át önként területünk a Szent Korona országából, önként nem, a fél világ hadereje is kevés lett volna, ha nincs belső ármány, a bolsevik liberális árulók romboló tevékenysége.
 Ma Brüsszelben román- szlovák küldöttek verik a magyar ellenes tam-tamot a magyar ébredés ellen. Ma Szerbiában terror alatt tartják a magyarokat, ma Szlovákiában jogaikat csorbítják, ma Székelyföldön román szélsőségesek vonulnak a magyarok ellen.
 A nyugat micsoda gyalázatos, minden érzelmet mellőző tette volt Trianon! Másként alakulás esetén ma bizonyára újra a 60 %-ot túlhaladó népesség lennénk a Kárpát- medencében mint Mátyás korában. És ismerve ősi emberséges gondolkodásunk, lenne dél- Erdélyben román, észak- Felvidéken szlovák autonóm tartomány .
Birtokolva ők is a Szent Korona ősiségét és emberségét. Mert úgy gondolom ebben vagyunk mások: nézd az állam alkotó nemzetiség elleni gyűlöletet román, szlovák, és szerb nacionalistákban, látod-e ezt a magyarban? Van-e indulat román, szerb, szlovák kisebbség ellen itthon? Nincs!
Nem is kell, mert ősiségünk okán tudjuk hogy a magyarság újra összekapaszkodik.
 Még idejében kell a liberális Unióból kiugorni, mielőtt összeomlik, hogy aztán egy megkezdődő talpra állás egyik állomásaként egy egységes magyar Kárpát- medence erős államaként tudjuk kivédeni az indoeurópai népesség ellenünk irányuló gyűlöletét. Az Unió lassan elsorvad, a liberális eszmék tomboló dühe még rabszolgaként láncol minket hozzájuk. Az ezeréves Európa egyetlen győztesek által kreált diktátuma sem maradt végérvényesen fenn! Trianon sem fog...

2012. január 25., szerda

Gondolat, a kormány melletti demonstráció kapcsán

Jó ha az embernek van miben hinnie, van miben bíznia. Jó ha az emberek hisznek a nemzetben, az egységben, az ország feltámadásában. Jó látni hogyha kell, mikor belülről és kívülről is aljas eszméket hirdető, a pénz rabbijainak ordító dühe támadja országunk, akkor az értelmes nép utcára vonul demonstrálva kiállását nemzetünk egysége mellett. És ez a lényeg.
De ez csak a kezdet.
Végig kell verekedni az elmúlt húsz év ország ellenes privatizációijainak felülvizsgálatát, felelősöket kell találni, hogy többé ne legyen ki ezt megtegye,; és olyan törvényeket kell elfogadtatni, hogy a magyar stratégiai ágazatok, energia szektor, vízgazdálkodás,    az erdők, a termőföld, soha semmilyen körülmények között ne kerülhessen külföldi tulajdonba! Ezen szerződések hatályát vesztessék, és a kiárusítókat adjuk a külföldi bitorlóknak, kérjék számon rajtuk a pénzüket. Magyarország a Nemzeté! És hiszem azt hogy a következő választások után, Fidesszel vagy nélküle, de elkezdődik a Szent Korona Országának magára találása, Isten segítse a Jobbikot ebben!